RED EMPIRE

This forum is specially created for RED members, to post/view comments. s1.travian.com.my
 
HomeHome  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log in  

Share | 
 

 duit dari internet tanpa modal

Go down 
AuthorMessage
AmRi-IeZa
Board of Directors
Board of Directors
avatar

Number of posts : 131
Age : 29
Location : Kedah
Registration date : 2008-08-28

PostSubject: duit dari internet tanpa modal   Sun Oct 19, 2008 10:53 pm

Beware of this scam:

KEPADA YG BERMINAT

PELUANG MENAMBAH PENDAPATAN FREE!!!..TANPA MODAL "ANDA HANYA PERLU KLIK BANNER" DAH DAPAT DUIT$$$$$$$

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

Sy membawa berita baik untuk anda. Marilah kita sama2 berkongsi "site income". saya ingin menjemput kepada yang berminat untuk merebut peluang ini. Konsep nya cukup mudah, sila layari
http://www.cash88.com/pages/confirm.php?refid=amrieza89

untuk pendaftaran sekarang .

Cash88

KENAPA PILIH CASH88? BAGI YANG MASIH BELUM TAHU..SILA BACA...

[CASH88 KINI MENJADI SUMBER UTAMA SAYA MENJANA WANG TANPA MODAL]

Walaupun sedikit pada permulaannya namun sesudah 2-3bulan boleh mencapai ribuan

Ringgit juga setelah rangkayai berkembang.dengan syarat kita rajin berusaha.

Memperkenalkan satu program tempatan "KLIK & BACA IKLAN" berbayar. Program ini telah bertapak di Malaysia sejak 2003, namun popularitinya agak perlahan kerana "mindset" orang orang kita yang memang suka KAYA cepat.. Oleh itu SKIM CEPAT KAYA merupakan paling popular Namun tahun 2005 membuka mata orang-orang kita dengan kehadiran program KLIK dan di bayar dari negara barat. Program-program itu biasanya mengenakan bayaran pendaftaran dan pulangan dibayar melalui PayPal/cek. Kini CASH88 merupakan pertama di Malaysia yg menyediakan bayaran TUNAI terus ke akaun bank anda. Bayaran dibuat pada setiap awal bulan dan tempoh transasi ke akaun anda memakan masa 7 hari berkerja. Bank yang tersenarai buat masa ini ialah :

Affin Bank
Ambank
Bank Rakyat
BCB Bank
BSN
Citibank
Eon Bank
Hong Leong Bank
HSBC
Maybank <--- Bank Kesukaan Saya
OCBC Bank
Public Bank
RHB Bank

CASH88 setakat ini berjaya mendapat 65 sponsor dan iklan-iklan sponsor inilah yang kita perlu KLIK setiap hari(jumlah sponsor akan bertambah dari masa kesemasa). Setakat ini CASH88 telah mendapat sponsor dari semua akhbar tempatan, MAS, Air Asia, Semua bank yang tersenarai di atas, Yahoo, Google, MSN, dan beberapa buah hotel ternama di Malaysia. Setiap kali anda KLIK iklan(samada anda BACA ataupun tidak) akan diberi 20 point.Satu iklan anda hanya boleh KLIK sekali sahaja sehari. Maksudnya, sehari anda akan dapat lebih kurang 1320 point.

Ada unsur RIBA? Tidak sama sekali. RIBA muncul hanya bila anda dijanjikan pendapatan tetap setiap bulan walaupun tanpa berbuat sesuatu..Tapi kami di CASH88 tidak akan membayar anda apa apa pun jika anda tidak RAJIN klik iklan dilaman web kami setiap hari.. Macammana CASH88 bayar anda? Setiap sponsor kami akan memberi anda komisyen setiap kali anda membaca iklan mereka kerana anda merupakan pelanggan berpotensi mereka..Ya lah sekurang-kurang anda tahu produk terbaru mereka dan hebahkan pula kepada 10 rakan anda yang lain..Bisnes mereka akan terkenal secara tidak langsung.... Mereka memilih CASH88 untuk pengiklanan mereka kerana papan iklan kami murah(sila rujuk laman web utk harga satu ruang iklan) dan juga kami sudah mempunyai ahli berdaftar seramai lebih 60,000 orang..Dan mereka meluangkan masa 20 minit sehari untuk KLIK iklan di CASH88.

RUGI ke kalau tak sertai? Tak rugi..

RUGI ke kalau sertai? Tak rugi tapi UNTUNG!

Pendaftaran hanya percuma sahaja, lengkapkan borang pendaftaran, dan anda boleh mula klik setiap hari.. Jangan lupa daftarkan sanak saudara, adik beradik anda sekali kerana POINT yang anda dapat setiap kali anda KLIK iklan hanya boleh ditunaikan kepada RM bila ada 10 orang join dengan anda..

SAYA dah 3 minggu KLIK, tak dapat duit pun?

POINT anda hanya akan dipaparkan di laman web anda itu dalam bentuk RM setelah sebulan, anda boleh tukar ke RM setiap hujung bulan..maksudnya seminggu setelah tuntutan dibuat, anda akan dapat duit tu terus ke akaun bank yang anda isikan dlm borang daftar..Dan sebagai mana yang saya nyatakan di atas, anda mesti daftarkan sekurang-kurangnya 10 orang dibawah anda..

CARA-CARA NAK DAFTAR?

1. Korg klik dekat link ni atau copy link di bawah
pada browser:-

http://www.cash88.com/pages/confirm.php?refid=amrieza89

2. Klik kat 'Sign Up.' (Sebelah kiri website tu).

3. Taip alamat email korg. Nanti diorang akan send kat
email korang utk disahkan.

4. Tutup (Close) laman tu.

5. Pastu..pergi tgk kat email korang. akan ade pkataan ni. " cash88com " . sign up URL'. then, 'Click'.

6. Lepas tu, akan keluar laman . cash88 yang mula2 korang taip alamat email korang tu.

7. Klik kat 'Sign Up'.

8. Isi borang dia bagi di bahagian Referrer tulis ateenn

9. Sampai dkt cara nak bayar..korg pilih bank mana yang korang mahu duit korang dimasukkan samada bcb ker,maybank ker..pilih mengikut
kehendak korang...

10. Lepas isi..klik kat 'Sign Up'.

11. Lps tu login kat web cash88, Masukkan Username ngan Password yg korang tulis
dlm borang tadi.

12. Then, klik kat 'paid2click ads' .

13. Kat ctu akan ade categories. Klik pada kategori tersebut..Stiap 1 link korg klik, account korg akan btambah 20 point... utk klik banner ke 2 tggu smpai dia abis surf (lbh kurang dlm 20 saat jer).

14. Klik sampai abis. Klik balik kat "paid2click" utk ke kategori yg lain plak.

15. Klik kat 'My Earnings'?

16. Tengoklah berape korang dpt dgn hanya klik kat banner.SENANG KAN

17. Utk tambah duit korg dlm account tu..korang just invite member dgn 1st step korg masuk tadi? just tulis dia nyer email. Ataupun korg copy / paste je email yg nih

18. Setiap hari pastikan korang klik dan baca iklan yg dia hantar ke email
korang atau pun buka terus akaun korang yg dah berdaftar dgn www.cash88.com dan utk
buka akaun, klik kat "login" dan masukkan username dan password korang sebelum ni. Kemudian klik kat "Your Inbox" dan klik setiap
iklan yg tersenarai kat situ.
Setiap satu iklan/email tu mengambil masa kira-kira 20 saat. Lps tu baru close dan buka iklan yg lain.Setiap iklan/email tu bernilai 20 point..yang boleh ditukar nanti..

19. Utk tahu jumlah duit korang yg terkumpul, klik kat "My Earning".

20. jgn risau ni bukan tipu... sumpah aku tak tipu!!!

HARUS DIINGAT!!

Jgn risau, duit yang korang dapat ni HALAL?.ni atas
usaha korang nak dpt duit
tu, korang tlg PROMOTE WEBSITE DAN SPONSOR2
cash88, so cash88 bg la
KOMISEN kat korang.

Kat sini JUST SURF WEBSITE diorang,..kire TLG PROMOTE
brg2 diorang la. Dan
korang dpt komisen? cmtula al-kisahnyer? faham btol2
yer. cash88. AKAN BYR
KORG.

Korang sign up lah dulu..nanti korang akan
tahu..kelebihan yang ada dalam
cash88 nie..

dan satu lagi,bila dah sign up,dalam 1 minggu pertama
anda cuma harus habiskan KLIK BANNER & BACA
EMAIL,lepas tu kalau nak banyak credit rajin2 promote
kat kengkawan,kita bantu sesama kite sampai
berjaya....

PERINGATAN KEPADA YANG BERAGAMA ISLAM!!!

Kalau korang nak duit tue halal...korang jgnlah main
lotto yang ada kat dalam
tue...kalau nak dapat keberkatan lah...Kitaorg just
nak bantu korang dapat duit
lebih cara halal tapi atas koranglah nak judi ngan
lotto tue...berani buat
berani tanggung sendiri lah yek...tepuk dada tanya
iman...

http://www.cash88.com/pages/confirm.php?refid=amrieza89

TERIMA KASIH......

_________________
"Jangan abaikan permintaan orang, kalau tidak mahu permintaan kamu diabaikan orang."
Back to top Go down
View user profile
excella
Board of Directors
Board of Directors
avatar

Number of posts : 120
Location : Bulan
Registration date : 2008-08-28

PostSubject: Re: duit dari internet tanpa modal   Wed Oct 22, 2008 9:24 pm

oooo, macam boleh dapat untung ni. tapi sayang saya tak beberapa berminat hal2 ni.
Back to top Go down
View user profile
m-16
єREDє
avatar

Number of posts : 53
Age : 22
Location : Terengganu
Registration date : 2008-08-28

PostSubject: Re: duit dari internet tanpa modal   Tue Nov 11, 2008 11:08 pm

kita travian.
bukan duit lol!
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: duit dari internet tanpa modal   

Back to top Go down
 
duit dari internet tanpa modal
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Never take ONO as your internet provider if you go to spain...
» Internet connection problem
» Business Idea - International Internet Chess School
» Be An Internet Safety Agent!
» Internet Chess Destroyer: Admax

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
RED EMPIRE :: UMUM-
Jump to: